Lotte

Vandaag was dé dag, mijn eerste fotoreportage voor de Stichting Earlybirds in het SJG ziekenhuis te Weert. Hoe spannend is dat!?

Bij binnenkomst valt mijn oog direct op Jasmijn door haar sprekende ogen en mooie bos rode krullen. Samen met Bas komt ze mij verwelkomen. We lopen samen naar de kamer waar Lotte heerlijk tevreden ligt te slapen in haar bedje. Ze hebben net het fantastische bericht van de dokter mogen ontvangen dat Lotte van de monitor af mag! Zo komt het naar huis gaan stapje voor stapje dichterbij.

Marijke en Bas hadden met de vroeggeboorte van Jasmijn, die met 27 weken werd geboren, de hoop dat Lotte zo lang mogelijk bleef zitten. Elke week was er een! Met 35 weken braken dan toch spontaan de vliezen en kwam de bevalling opgang. Ondanks de pittige bevallig was Lotte’s start gelukkig heel goed! Hopelijk mag ze snel mee naar huis!

Wat ben ik dankbaar dat ik dit heb mogen doen voor dit lieve gezin, zodat zij straks mooie herinneringen hebben. Ik heb de hele dag met een glimlach op mijn gezicht rondgelopen en met een blosje op mijn wangen van de energie die het mij gaf.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.