Lott

Na een heerlijke dag vol leuke dingen verliest Maxime ’s avonds ineens vruchtwater. Dat is met 31 weken natuurlijk niet de bedoeling. Vruchtwater wordt steeds aangemaakt en ze hopen de bevalling nog een paar weken uit te stellen. Het is de bedoeling om in de komende dagen 4 longrijpingsspuiten te geven die de baby gaan helpen. In het ziekenhuis krijgen ze verdere uitleg en wordt de eerste longrijpingsspuit gegeven.
De eerste spuit is nog maar nauwelijks een uur gezet of het blijkt dat Lott niet meer wil wachten. Ze wil geboren worden. Voor beide ouders zijn dit spannende uren. Er gebeurd ineens zoveel en je krijgt zoveel informatie. En er is ook wel wat angst. Er is nog maar 1 spuit gezet, gaat ademen straks dan goed? Allemaal onzekerheid.
Gelukkig gaat alles goed en wordt er een wolk van een meisje geboren. Lott. Een hoofdje vol prachtige donkere haartjes. Omdat Lott nog wat geel ziet moet ze een paar dagen onder de UV-lamp en ze ligt nog lekker warm in de couveuse. Maar wat doet ze het goed.
Wanneer ik kom ligt Lott nog lekker te slapen. Ze is ’s morgens al gewassen en heeft voor het eerst even gedronken bij Maxime. Niet gepland. Maar de kleine dame was zo aan het zoeken, dat ze het geprobeerd hebben. En dat ging al best goed, maar is ook vermoeiend voor haar. Lott krijgt een schone luier en mag daarna huid op huid met Bart. Ik zie een apetrotse vader. Lott die doet 1 oogje iets open, kijkt haar papa aan en laat een tevreden geluidje horen. Dit is het liefst wat ze doet, buidelen bij haar papa en mama.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.