Lott

Mama Lizette
21 juni ging ik samen met mijn vriend naar het ziekenhuis. Gewoon ter controle dacht ik. Ik stuurde mijn collega een bericht dat ik rond 11 uur op school zou zijn. Ik werkte halve dagen (in verband met mijn te hoge bloeddruk), want ik wilde het schooljaar natuurlijk wel gezellig met de kinderen afsluiten. Helaas is dat niet gelukt. Ik werd opgenomen in het Slingeland ziekenhuis vanwege een zwangerschapsvergiftiging. Na een aantal dagen werd ik overgeplaatst naar het Radboud UMC in Nijmegen.
30 juni werd ons mooie meisje geboren met een geplande keizersnede. Het mooiste moment ons meisje horen huilen toen ze werd geboren. Wat viel er een last van onze schouders.

Al vrij snel werd Lott overgeplaatst naar het Slingeland ziekenhuis. Nu gaat het zo goed dat ons meisje al van de monitor af is, vaak haar flesje leegdrinkt en goed groeit. Nog even en ze mag lekker met ons mee naar huis. Wat een kanjer is ze.

Fotograaf Chantal
Op een mooie zomerdag in juli mocht ik naar het Slingeland ziekenhuis in Doetinchem om Lott te fotograferen. Lott is op 30 juni, na een zwangerschap van 31 weken, geboren in het RadboudUMC in Nijmegen. Inmiddels is ze een paar weken in Doetinchem en inmiddels 35 weken oud. Tijdens de reportage was Lott heel alert en dronk ze na haar badje ook nog haar hele fles leeg. Lieve Lott, blijf maar goed groeien, ik hoop dat je heel snel met Papa en Mama mee naar huis mag.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.