Lize-Lody prematuur geboren met 29 weken, VUMC, gebroken vliezen, sonde, buidelen

Lize-Lody

Lize-Lody prematuur geboren met 29 weken, VUMC, gebroken vliezen, sonde, buidelen

 
Van de fotografe:

” Het was een tijdje terug dat ik weer op pad voor Earlybirds mocht, bijna een jaar… Ik was het eigenlijk bijna vergeten hoe klein die lieve schatjes altijd zijn. Toen ik naar binnen ging bij het bedje van Lize-Lody stonden haar lieve ouders, die helemaal verliefd op haar waren. En dat geloof ik wel, wat een schatje! Met 29 weken had Lize-Lody ineens heel veel haast om haar mama en papa te ontmoeten. Gelukkig naar alle omstandigheden doet ze het heel goed en haar ouders kunnen niet wachten tot ze met hun naar huis mag.

Lieve Lize- Lody ik wens jou en jouw ouders heel veel gezondheid en liefde toe. Dankjewel dat ik jullie mocht leren kennen.
Liefs, Kasia.”

—————-

Van de ouders:

Lize ‘ klopte’ veel te vroeg aan. Ik was opgenomen met gebroken vliezen in het VUmc en was er van overtuigd dat Lize nog wel tot de kerst zou blijven zitten. Dat liep allemaal anders en Lize heeft haar eerste kerst al mogen vieren. En vieren mogen we het wel noemen want met de kerst mocht ons meisje op transport van Alkmaar naar haar woonplaats Hoorn. Om in het Dijklander ziekenhuis te starten aan de laatste ziekenhuisfase. Wat een cadeau! De Hoornse lucht doet onze kanjer ontzettend goed. Sinds 28 december (precies 1 maand oud & 34 weken) is zij van de ademondersteuning af. Haar gezichtje is nu vrij op de sonde na. Groeien, van de monitor af en zelf goed leren drinken zijn de laatste stappen richting huis. We genieten iedere dag van haar en zijn zo trots!

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.