Liz prematuur geboren met 27 weken sondevoeding

Liz

Liz prematuur geboren met 27 weken sondevoeding
Afgelopen week mocht ik bij kleine Liz op bezoek. Met 27 weken veel te vroeg geboren.

Wat veel mensen, die dit nog nooit hebben meegemaakt, niet beseffen is dat dit het leven van de kersverse ouders de eerste 3 maanden alleen maar in het teken van het ziekenhuis staan. Van het ene ziekenhuis verhuizen naar het andere en veel zorgen om zo’n enorm kwetsbaar, lief meisje. Gelukkig ze doet het
ontzettend goed. In 8 weken tijd toch maar even ruim verdubbeld in gewicht! Ik zou nog veel meer kunnen schrijven over hoe sterk ze is, maar eigenlijk zegt de tekst op haar rompertje alles “ klein en dapper”!

Helaas was ze tijdens de reportage wel een beetje verkouden. Heb je een sonde in je neus die al in de weg zit, krijg je er ook nog een dichte neus van de verkoudheid bij… Dan kost het ademen voor zo’n klein meisje natuurlijk wel erg veel energie, wat resulteerde in een hele rustige reportage… Na een tijdje was ze toch nog even wat wakkerder, waardoor ik haar mooie oogjes ook nog even op de foto kon zetten. Gelukkig kunnen de papa en mama van Liz bij haar op de kamer blijven slapen, zodat het haar niet ontbreekt aan de beste zorg en heel veel liefde.

Hoe fijn het ook is dat jullie bij kleine Liz kunnen blijven slapen, ik hoop voor jullie alle drie dat jullie snel naar huis mogen! Nog even volhouden en dan lekker thuis genieten van elkaar!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.