Lis

BLOGTEMPLATE-1

Op zondag 13 december was het zover. Ik had al een afspraak staan in het Sint Anna ziekenhuis om een tweeling Earlybirds te gaan fotograferen. Zaterdag kreeg ik nog tussen door een mailtje over Lis. Lis lag namelijk op dezelfde afdeling als de afspraak welke ik had staan. Ik heb hierop meteen contact gezocht met Janne en Giovanni, de ouders van Lis, om te kijken of zij zondag ook konden. Alles kon dus het was geregeld.

Zondag aangekomen zat mama al bij je te wachten. Papa was nog even aan het werk in het nieuwe huis. De bevalling was namelijk zo vroeg dat ze op het punt stonden om te verhuizen naar jullie nieuwe huis. Zelfs de notaris moest ervoor naar het ziekenhuis komen, want Lis liet niet op zich wachten.

Het begon allemaal op de High Tea waar Janne zat. Janne was toen 33 weken en 2 dagen in verwachting. Ze had de hele dag al een vreemd gevoel en toen ze dit beschreef bij haar vriendinnen vertelde zij dat dit misschien weeën waren. Of ze toch niet even de verloskundige moest bellen. Door de verloskundige werd een ontsluiting van 2 cm gezien. Janne moest naar het ziekenhuis, waar ze moest blijven en kreeg weeënremmers. Later die avond werd duidelijk dat Lis niet op zich liet wachten en die nacht ook geboren zou worden.

Enkele uren later was Lis er. Ze had een goede start, alleen na ongeveer 10 minuten kreeg ze ademhalingsproblemen. Vandaag toen ik foto’s kwam maken lag je in een eigen bedje en kon je zelfs al zonder warmtematje.

Het gaat gelukkig allemaal de goede kant op met je en ik hoop dat de wens van je ouders, dat je voor de in het nieuwe jaar snel naar huis mag gaan!

Lis, Janne en Giovanni ik hoop dat jullie snel naar jullie eigen huisje kunnen en eindelijk kunnen genieten met zijn drieën van het nieuwe huis en gezin!

Rietje Mollemans

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.