Liam prematuur geboren met 34 weken, Tjongerschans, borstvoeding, spoedkeizersnede, sonde

Liam

Liam prematuur geboren met 34 weken, Tjongerschans, borstvoeding, spoedkeizersnede, sonde

 
Van de ouders:
Liam, je naam betekend wilskracht en dat heb je. Wat een strijder ben jij. Voor ons een echte viking. Wat had je snel de borstvoeding techniek je eigen gemaakt. Maar oh zo moe en klein nog om het vol te houden.

Met 34 weken kwam je zo onverwacht met een spoedkeizersnee op de wereld. Mama heeft er niks van gezien door de narcose, dat vind ik heel erg. Je hartslag was vertraagd en je moest eruit. Maar jij was daar natuurlijk ook nog niet helemaal klaar voor.

Nu 3 weken later zijn papa en mama zo blij en dankbaar dat je er bent!! We proberen alles een plekje te geven. Je doet het super. We zijn erg blij dat er een lichtpuntje als afsluiting was door Stichting Earlybirds. Dit van een ziekenhuis periode die erg zwaar was voor ons gezin, toch nog een mooie herinnering aan overgehouden.

Dikke kus papa en mama

————————–

Van de fotografe:

Liam had er afgelopen vrijdag al helemaal zin in. Toen ik binnen kwam begon hij al aardig wakker te worden, dus ik mocht meteen aan de slag. Hij is lekker in bad geweest en mocht daarna drinken bij zijn moeder. Helemaal uitgeteld kreeg hij de rest van de voeding via de sonde en is lekker gaan slapen.

Gelukkig was ik net op tijd, want de dag erna mocht hij al naar huis! Het was een gezellige, ontspannen reportage en ik heb de foto’s met veel plezier voor jullie gemaakt. Ik wens jullie heel veel geluk en liefde samen!

Warme groet,
Anneke

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.