Kira prematuur geboren met 33 weken, UMCG, CPAP, sonde

Kira

Kira prematuur geboren met 33 weken, UMCG, CPAP, sonde

 
Wat een dapper en sterk meisje ben je Kira! Jouw mama had een onbezorgde zwangerschap. Eerder dan verwacht werd je met 33 weken geboren in het ziekenhuis in Drachten. Eerst leek alles prima, maar helaas waren je longetjes te onrijp. Je bent van het ziekenhuis in Drachten naar het UMCG in Groningen verplaatst. Hier kregen je longetjes ondersteuning via de beademing en CPAP. Na een week was je sterk genoeg en mocht je weer naar Drachten. Ik mocht jou en je papa en mama op de foto zetten in Drachten. Dit is zowel voor jou als voor jouw papa en mama een mooie herinnering voor later.

De dag dat ik foto’s kwam maken was bijzonder, je was al volledig van de beademing af, maar een monitor om je hartslag/zuurstof te meten was niet meer nodig! De plakkertjes mochten van je buik af. En oh wat deed jouw papa dat goed. En wat was jij ontspannen Kira! Je reageerde al heel goed op jouw papa en mama, bijzonder om te zien.

Inmiddels ben je thuis en genieten jouw papa en mama volop van jou. Ik wens jullie heel veel geluk en gezondheid toe. Je bent dapper Kira!

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.