Collage Levy prematuur 32 weken

Levy

 

Collage Levy prematuur 32 weken

Levy vond het allemaal wel best met die grote camera voor zijn snufferd. Toen ik afgelopen zondag in de Tjongerschans kwam te fotograferen was hij net een paar uren wakker geweest en had even heerlijk aan de borst gelegen, dus die is lekker gaan slapen en werd ook bijna niet wakker. Gelukkig heb ik tussendoor nog wel een paar oogjes gezien, maar vooral ook veel uitgebreide gapen!

De dag voor Levy’s geboorte was er nog niks aan de hand. Papa en mama zijn die dag nog voor geregistreerd partnerschap naar het gemeentehuis geweest. Maar de volgende dag braken ineens de vliezen en vond Levy het wel welletjes in de buik. Daar was hij dan met 32 weken en 6 dagen.

Gelukkig gaat het hartstikke goed met hem. Hij drinkt al goed uit de borst. Daarnaast krijgt hij nog een beetje sondevoeding om aan te vullen. Zuurstof heeft hij niet nodig.

Door de ouders werd ik hartelijk ontvangen. We hebben gezellig gekletst en ik heb met veel plezier voor jullie gefotografeerd. Het is wel duidelijk dat Levy in een warm en liefdevol gezin terecht is gekomen. Ik wens jullie samen veel geluk in de toekomst!

Groetjes,
Anneke

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.