Noah & Levi prematuur geboren met 32 weken, tweeling, Bernhoven, weeenremmers

Levi & Noah


Noah & Levi prematuur geboren met 32 weken, tweeling, Bernhoven, weeenremmers

Op 21 januari 2019 ging ik op pad om een reportage te maken van twee prachtige kleine jongetjes, Noah en Levi, in het Bernhoven Ziekenhuis in Uden. Noah en Levi waren op dat moment bijna 1 maand oud en geboren na een zwangerschap van 32 weken. Eerst was nog geprobeerd om de weeën te remmen, maar helaas heeft dat niet zoveel geholpen en zette de bevalling toch snel door. Gelukkig hebben de jongens een goede start gemaakt en doen ze het geweldig goed!

Tijdens de fotoreportage mag hun grote broer van 9 er ook bij zijn (en met toestemming een ochtendje school missen). Hij kan al zo goed helpen met zijn broertjes vasthouden, spullen aangeven en zelfs flesjes klaarmaken! Noah en Levi mogen die ochtend lekker in bad en krijgen daarna een flesje van papa en mama. Ook mogen ze daarna nog even samen in één bedje liggen. Papa, mama en hun grote broer stonden lekker bij ze en van ze te genieten.

De dag dat ze samen naar huis mochten kwam al snel dichterbij en inmiddels zijn ze samen thuis. Het was prachtig om jullie te fotograferen en ik wens jullie heel veel gezondheid, liefde en geluk toe met Noah en Levi erbij!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.