Levi prematuur 31 weken vliezen gebroken

Levi

Grote zussen hebben inmiddels Levi ook leren kennen en zijn zo trots. Met een grote lach op hun gezicht verwelkomden ze hun broertje toen we binnen kwamen. Eindelijk na 5 weken is onze zoon Levi thuis.

Met 31 weken braken mijn vliezen onverwachts. Na 3 dagen kreeg ik weeën. Levi’s hartslag daalde heel erg tijdens de weeën, waarop een spoed keizersnede gedaan werd.

Nu is ons gezinnetje thuis compleet en kunnen we er super van genieten.

Groetjes, Daisy en Jeffrey

*********

De fotograaf:

Op dinsdag 12 juli ontmoet ik Daisy, Jeffrey en hun prachtige zoon Levi in het Vlietland ziekenhuis te Schiedam. Levi is op dat moment net 36 weken oud en heeft er al een verblijf van 5 weken in het ziekenhuis op zitten. Een moeilijke en heftige periode voor het hele gezin. Mama en papa kijken erg uit naar het moment waarop ze Levi eindelijk mee naar huis kunnen nemen. Het zijn de laatste loodjes…

Ik zie de vermoeidheid in hun ogen, maar meer nog de liefde en trots die ze voelen voor hun knappe zoon. In alle rust verzorgen ze Levi. Na het wegen en het meten van de temperatuur, mag hij lekker genieten van een warm bad. Daar ontspant hij helemaal van. Heerlijk om te mogen zien!

Na het bad is er even tijd om te knuffelen en Daisy en Jeffrey vertellen me hun ongelooflijke verhaal. Ik sta versteld van hun moed, kracht en doorzettingsvermogen, en ondanks alles, hun positieve ingesteldheid…

Dan is het tijd voor zijn flesje. En na nog een laatste knuffel wordt Levi terug in zijn wiegje gelegd. Daar valt hij vredig in slaap en vertrekken mama en papa weer naar huis, waar Levi’s zusjes op hen wachten.

Beste Daisy en Jeffrey, jullie zijn fantastische ouders. Ik wens jullie zoveel goeds toe. Groei maar goed door, kleine Levi, zodat je snel mee naar huis kan, jouw lieve zusjes wachten daar vol ongeduld op jouw komst.

Liefs, Rina

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.