Lecy prematuur geboren met 27 weken en 1 dag, Isala Klinieken Zwolle, Ronald McDonaldhuis, antibiotica, couveuse, buidelen

Lecy

Lecy prematuur geboren met 27 weken en 1 dag, Isala Klinieken Zwolle, Ronald McDonaldhuis, antibiotica, couveuse, buidelen

Op 29 november 2017 is Lecy geboren. Ze kwam op de wereld met 27 weken en 1 dag. Op de dag van de fotoshoot is ze 29 weken en 5 dagen. Een kleintje maar ze doet het hartstikke goed. Trotse ouders van dit mooie meisje zijn Romina en Sarwan uit Enschede. Lecy verblijft in het Isala in Zwolle, gelukkig kunnen de ouders om de hoek slapen in het Ronald Mc Donaldhuis.

Toen we de eerste afspraak planden gingen we ervan uit dat Lecy voor het eerst in bad zou mogen. Helaas kreeg ze in de dagen voor de shoot een infectie en moest ze aan de antibiotica. De shoot werd uiteraard uitgesteld. Lecy moest eerst flink aansterken. Woensdag 13 december krijg ik een berichtje van Romina dat Lecy het goed doet en dat we kunnen gaan plannen. Maandag 18 december is het zover. Ik ontmoet een prachtig mooi exotisch meisje met hele lieve, rustige ouders. Lecy is nog klein, dus aankleden gebeurt in de couveuse. Daarna wordt er nog heel even lekker gebuideld met mama.

20 december zou de dag zijn waarop Lecy naar Enschede mocht, dichter bij papa en mama. Uiteindelijk zou het toch nog 2e kerstdag worden voor ze Zwolle mocht verlaten. En nu is ze dus in Enschede. Inmiddels is ze ruim 5 weken oud en weegt ze 1620 gram is ze een relaxed meisje en doet het heel goed hoor ik van Romina.

Romina en Sarwan ik wens jullie een prachtig leven met jullie prachtig dochter!
Liefs Karin

1 antwoord
  1. Romina
    Romina zegt:

    We zyn blij met de mooie foto’s en ons meisje doet het nog steeds goed. Ze word met de dag sterker en ze word steeds meer een volgroeide baby! Lieve karin bedankt voor de foto’s en we zien elkaar snel weer !

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.