Laura prematuur geboren met 28 weken, groeiachterstand, NICU, sondevoeding, MMC Veldhoven

Laura

Laura prematuur geboren met 28 weken, groeiachterstand, NICU, sondevoeding, MMC Veldhoven
Op donderdag 12 januari mocht ik naar het Maxima Medisch Centrum in Veldhoven om de kleine Laura te fotograferen. Wat een mooi klein meisje met ontzettend lieve ouders! En wat heeft ze al een lange weg achter zich liggen. Laura is geboren met 28 weken en met een groeiachterstand. Ze woog maar 680 gram bij haar geboorte. Haar mama was toen al even opgenomen in het ziekenhuis om duidelijk werd dat Laura via de placenta niet genoeg voedingsstoffen binnen kreeg. Er zat dus niets anders op dan haar eerder op de wereld te laten komen. Al met al heeft Laura dus een hele tijd op de NICU gelegen aan de beademing. Begin januari mocht ze van de beademing af en deed ze het wonderbaarlijk goed. Toen ik kwam voor de foto reportage was ook de sonde enkele dagen daarvoor verwijderd en had ze enkel nog wat plakkertjes voor de monitor.

Haar ouders genoten zo van het contact met hun dochter zonder alle toeters en bellen eraan. Ze mochten haar lekker in bad doen en voeden. Als Laura de komende dagen goed haar flesjes leegdrinkt en geen dipjes meer heeft dan mag ze waarschijnlijk gauw naar huis!

Het was ontzettend leuk om jullie met z’n drietjes te fotograferen en te zien hoe jullie van elkaar genieten. Ik wens jullie dan ook heel veel liefde, gezondheid en gelukt toe met elkaar!

Lieve groeten,
Susan

1 antwoord
 1. Laura Sparla
  Laura Sparla zegt:

  Dear parents,

  We have met you whilst you were getting a tour around the Nicu, you have seen our beautifull sun Finn. His photos can also be found on this page.
  I am happy your lovely girl is doing very well! We wish all of you are happy and healthy life!

  Laura mama van Finn

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.