Lars

Lars
Vrijdag 3 oktober mocht ik ’s middags een mooie reportage maken van Lars. Lars is met 29,5 weken geborenen met een gewicht van 845 gr. Hij had een  groeiachterstand.

Lars is een prachtig mannetje die het ondertussen heel goed doet. Hij had een super week gehad, goed gegroeid (ondertussen al 1800 gr.), van de beademing af en hij mocht uit de couveuse en ligt nu in een wieg. Kortom Lars doet het zo goed dat hij binnenkort misschien naar huis mag.

Wat wens ik dat zijn ouders en enorm super trotse broer en zus toe. De liefde voor Lars straalde van iedereen af. Lars zijn grote broer en zus waren speciaal voor de reportage ook in het ziekenhuis.  Lars zijn grote zus mocht haar kleine broertje voor het eerst vast houden. Oooh wat straalde dit meisje van trots, heerlijk! En die grote broer was maar wat trots op zijn kleine broertje, luiers verschonen en knuffelen met Lars alles vind hij prachtig. Hopelijk mag dit prachtige gezin heel snel thuis van elkaar genieten. Ik wens jullie vooral veel goeds en heel veel plezier samen!

Met hartelijke groet,
Annemiek Kinneging

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.