Lars prematuur geboren met 32 weken en 5 dagen, Amphia ziekenhuis, gebroken vliezen, longrijping, keizersnede, couveuse

Lars

Lars prematuur geboren met 32 weken en 5 dagen, Amphia ziekenhuis, gebroken vliezen, longrijping, keizersnede, couveuse

Eind maart kwam ik in contact met de ouders van Lars, Eric en Marga. Kort daarvoor werd Lars geboren met 32 weken en 5 dagen. Vrijdag 23 maart werd dan ook een dag die ze niet aan zagen komen.

De vliezen van Marga waren op maandag gebroken en ze moest met spoed naar het ziekenhuis, waar men probeerde tijd te rekken en waar de longrijping werd opgestart. Een aantal dagen later moest Lars geboren worden middels een keizersnede. Ze kwamen terecht in een emotionele rollercoaster, het was erg heftig en spannend door Lars, maar ook omdat Marga veel bloed verloor. Lars heeft even op de post intensive care gelegen en ligt nu op de couveuse afdeling. Het gaat inmiddels goed met Marga en van genieten, waar eerst door alle spanning niet echt sprake van was, begint nu steeds meer te komen.

Lars doet het ontzettend goed. Hij is een mooi ventje die al heerlijk lag te kijken en zijn hele fles al bijna leeg dronk. Ik hoop dat je een grote stoere bink mag worden en wens je een mooi leven toe, samen met je lieve papa en mama!
Lieve groetjes, Janneke

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.