Lance en Vince

Van de fotograaf:

Wanneer de vliezen breken duurt het niet lang voordat Lance en Vince er zijn. De jongens worden geboren met 30 weken en 6 dagen. Gelukkig gaat het goed met ze en na een week in het Radboud mogen ze worden overgebracht naar Bernhoven in Uden, dichterbij huis.

Lance wordt als eerste geboren. Hij was in de buik ook al meer aanwezig en nu in de couveuse zien papa en mama al een duidelijk verschil in karakter tussen de jongens. Na de verzorging van de één, verzorgen ze samen de ander. Het voelt fijn voor Lance en Vince als de ene ouder beschermend vasthoudt, terwijl de ander verschoont.

Na drie weken zijn er al een aantal snoertjes af en de dag dat de fotograaf van Earlybirds er is mogen ze voor het eerst een rompertje aan. Weer een mijlpaal. De zuster grapt tegen de jongens: “Wen er maar aan voortaan heb je altijd kleren aan”! Maatje 44 is nog heel ruim, maar met opgerolde mouwen gaat het best. Ze lijken er beide maar weinig last van te hebben zo ineens kleertjes op hun lijfje. Na heel even samen op bed, klimmen beide ouders lekker knus samen op bed met elk een zoon en kan de voeding via de sonde gegeven worden. Het is wel een grappig gezicht, beide ouders met een hand omhoog met een spuitje met kostbaar, wit “goud”. Goud want de moedermelk die ze krijgen laat ze al prachtig groeien, zo geeft de weegschaal aan! Lance heeft al even mogen oefenen aan de borst de dag ervoor. Tijdens de voeding liggen ze heerlijk bij Maik en Kim op de borst, de rompertjes iets open voor fijn huid op huidcontact. Zo komen ze elke dag een stapje verder!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.