Kyana

Kyana

De ouders:
Na 29 weken + 3 dagen zwangerschap is op 30 oktober 2014 onze prachtige dochter Kyana geboren. De zwangerschap verliep eigenlijk helemaal voorspoedig. Bijna niet over moeten geven, helemaal geen vocht vasthouden, dus een voorbeeldige zwangerschap, tot de nacht van dinsdag 28 oktober op woensdag 29 oktober, ik thuis ineens heftige weeën bleek te hebben en 8 cm ontsluiting. Ik werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht, waar ik enkele uren later, weer met spoed, naar het Sophia Kinderziekenhuis ben gebracht.
Wel had ik weeënremmers gekregen en deze sloegen goed aan. Gelukkig ook nog twee spuiten voor de longrijping mogen krijgen en deze hebben ook goed zijn werk gedaan. Na 37 uur inwerken is Kyana geboren, omdat ze in mijn bloedwaardes een infectie hadden gevonden. Waardoor ze dus snel geboren moest worden.
Ze heeft 1 week op de neonatologie in Rotterdam gelegen, daarna was ze sterk genoeg om vervoerd te kunnen worden naar Breda, weer een stap dichter bij huis. Daar 3 weken daar op de neonatologie te hebben gelegen en wij (papa en mama) elke dag naar Breda gereden, mocht ze naar Bergen op Zoom toe.  Dat is de laatste stap, voordat ze naar huis mag.
Ook heeft hier de fotosessie van Earlybirds plaats gevonden. Wat zijn dat mooie foto’s geworden en wat deed Pasquale het leuk. Er werd echt goed de tijd genomen en niks geforceerd. Knap werk! Inmiddels ligt ze al weer 2 weken in Bergen op Zoom en wordt al een beetje gesproken over naar huis gaan. Volgens de kinderarts is ze met de kerstdagen zeker thuis. Dat is het aller mooiste kerstcadeau wat er ons gegeven kan worden!!
Groetjes Stefan & Stefanie
3 antwoorden
 1. Daniëlle
  Daniëlle zegt:

  Wat lijkt ze op papa, ik had haar in het ziekenhuis nog niet zo goed kunnen zien! Zijn jullie inmiddels thuis?

  Groetjes, Daniëlle (moeder van Elèna)

  Beantwoorden
 2. vienna en chelsea
  vienna en chelsea zegt:

  Wat een mooie fotos !
  Hoop dat jullie kleine meid snel mee naar huis kan of al is.
  Mijn dochtertjes vienna en chelsea lagen in de wiegenkamer 😉

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.