Kayleigh

Kayleigh

Donderdagochtend 24 augustus ontmoette ik in het Flevoziekenhuis in Almere Kayleigh met haar trotse ouders en grote zus. Na een zwangerschap van 31 weken werd zij 18 juli 2017 in het AMC in Amsterdam geboren. Haar moeder was hiervoor al 3,5 week opgenomen hier, omdat haar bloeddruk te hoog was. Kayleigh woog toen ongeveer 1100 gram.

Inmiddels 5,5 week verder doet zij het erg goed, ze weegt inmiddels ruim 1800 gram. Ze drinkt al wat zelf uit de fles, maar dit wordt op het moment nog aangevuld met voeding via de sonde. Als dit haar straks zelf lukt en ze nog wat verder groeit, wordt er al voorzichtig gedacht aan de volgende stap, de stap naar huis. Ook Kayleigh haar grote zus van 8 jaar is erg trots en blij met haar kleine zusje, voor haar was het in het begin vlak na de geboorte ook wel lastig. Toen mocht ze haar zusje nog niet aanraken, nu mag ze dat gelukkig wel… even lief een aai over haar bolletje of een kusje geven.

Lieve Kayleigh, heel veel geluk en gezondheid toegewenst voor de toekomst, nu nog even goed aansterken en groeien en dan hopelijk binnenkort naar huis…

Liefs Geke

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.