Kaya prematuur geboren borstvoeding sondevoeding

Kaya

Kaya prematuur geboren borstvoeding sondevoeding

Afgelopen dinsdag was onze sessie met Nicole Langen, die als fotograaf van Earlybirds onze zoon komt fotograferen. Het was redelijk druk op de afdeling, maar Nicole bleef heerlijk rustig, en heeft die rust ook kunnen doorgeven op de foto’s. In relatieve rust lekker gebadderd, en daarna kon Kaya drinken bij mama. Ondanks dat Kaya enigszins cameraschuw leek was het volgens mij een erg goede sessie. Nicole, dank je wel voor je rust en aandacht!

******

De fotograaf:

Voor de tweede keer deze week ben ik in het Tergooi Ziekenhuis in Blaricum. Elke keer naar binnen stappen blijft een bijzonder moment. Ik mag dan weer een Earlybirdje vastleggen. Ik wacht bij de lift op de ouders van Kaya, en samen gaan we naar de couveuseafdeling. En daar tref ik een heel tevreden klein ventje aan, die diep in slaap ligt in zijn wiegje. Wat een lieverd!

Het is enorm druk op de afdeling, dus we ‘schipperen’ wat met de beschikbare fotoplekken. Kaya krijgt een badje, waar hij zichtbaar van geniet, en daarna borstvoeding. Ondertussen maak ik foto’s en klets ik met zijn papa en mama. Als laatste nog een paar foto’s tijdens de sondevoeding. Wat ligt hij heerlijk op papa’s veilige schoot.

Het was weer zo dankbaar om foto’s te maken, ik ga met een grote glimlach naar huis.

Lieve Tjalling en Rianne, veel geluk samen met jullie prachtige zoon!

Zet’m op Kaya – dat je snel naar huis mag.

Liefs, Nicole

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.