Katie prematuur geboren

Katie

Katie prematuur geboren

Van de fotograaf:

Lieve Katie,

Wat leuk om jou samen met papa en mama te mogen ontmoeten in het Albert Schweitzer ziekenhuis in Dordrecht. Je bent een prachtig en sterk meisje, jij komt er wel! Tijdens de reportage heb ik de liefdevolle momenten tussen jou en je ouders vast mogen leggen. Al was dit zonder direct daglicht nog best een uitdaging met alleen de verlichting boven je bedje. Groei maar goed verder lieve meid.

Ik wens jou samen met papa, mama en je grote zus en broers een hele mooie toekomst toe met veel liefde, geluk en gezondheid.

Van de ouders:

Zaterdag 9 oktober braken na een zwangerschapsduur van 29 weken mijn vliezen. Na een opname van 2 weken in het Erasmus/ Sophia MC, met volledige bedrust, had de baby het niet meer fijn. Katie is op zaterdag 23 oktober om 00:07 uur via een spoedkeizersnede geboren. Ondanks dat ze 9 weken te vroeg was, had ze een keurig geboortegewicht van 1730 gram. Na 2,5 dag op de NICU in het Sophia MC is ze op maandag 25 oktober overgeplaatst naar het Maasstad Ziekenhuis. Na een week kon ons sterke meisje al zonder ondersteuning van de optiflow. Katie is een ontspannen baby en doet het erg goed. We genieten van de buidelmomentjes die we met haar hebben. Op maandag 8 november heeft ze haar tweede reis gemaakt naar het Albert Schweitzer Ziekenhuis in Dordrecht. Waar we op 15 november via EarlyBirds een fotoshoot van ons meisje kregen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.