Kai & Kieran

Op 2 juni mocht ik weer op pad naar het Alrijne Ziekenhuis in Leiderdorp voor een fotoshoot van de tweeling Kai en Kieran waarbij natuurlijk de stoere grote broer Roan niet mocht ontbreken!

Met 33 weken zijn ze geboren in het UMC. Gelukkig mochten ze na een week over naar het Alrijne Ziekenhuis wat voor de familie dichter bij huis is.
Met Kai, de oudste van de twee, ging het eerst heel goed maar helaas kreeg hij saturatie dipjes en moest hij ruim 4 weken aan de monitor. Ook had hij moeite met drinken waarvoor hij een sonde kreeg. Bij Kieran ging het verloop andersom. De start verliep moeizaam maar werd al snel sterker. Als tweede geboren was hij nog niet voorbereid om geboren te worden en moest hij voor een dagje aan de ondersteuning voor hulp bij het ademen. Ook Kieran moest aan de monitor maar deze mocht na een week al af. Het drinken ging al snel goed.

Roan is heel trots dat hij de grote broer is en tijdens onze fotosessie maakt ook hij foto’s van zijn broertjes. Op school laat hij graag de foto’s zien aan alle klasgenootjes.  Hij aait graag de jongens over hun bolletje en helpt goed mee.

Inmiddels zijn Kai en Kieran na 5 weken ziekenhuis gelukkig thuis en gaat het goed met ze. Voor het hele gezin komt er nu meer rust.

Lieve Kai en Kieran ik wens jullie heel veel geluk, liefde en gezelligheid samen met Roan, en jullie liefdevolle ouders!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.