Kae

Van de ouders:
Hoe een dagje Efteling net even anders verliep.
4 februari, samen met onze Thijs van bijna twee nog even naar de Efteling voordat hij begin april grote broer zou worden. Na een drukke middag Efteling en het deuntje van de carnavalfestival nog in ons hoofd besluiten we de dag af te sluiten in het pannenkoeken restaurant Polle’s keuken. Alle 3 een lekkere pannenkoek op en net voordat 1 van ons van plan is om de rekening te gaan vragen breken mijn vliezen. Ik zie een wit geschrokken gezicht en ik hoor paniek in haar stem. Snel betalen en richting de uitgang. We stappen de auto in en daar beginnen ook de weeen te komen.  Binnen 30 minuten zaten we in het MMC Veldhoven. Daar begonnen de weeen steeds heftiger te worden en het besef steeds meer te komen dat we een veel te vroeg meisje op de wereld gaan zetten. Na 4.15 uur zijn we van een dagje efteling de trotse ouders en grote broer geworden van onze dappere kleine meid Kae.


Van de fotograaf:
Soms hoor je van die geboorteverhalen waarvan je weet dat die je bij zullen blijven. Dit is er zo één hoor! Onbezorgd een dagje Efteling en dan onverwacht begint de bevalling en is daar kleine Kae♥.
Op de dag van de reportage ontmoet ik Myrthe en Sarella en hun prachtige meisje Kae. Kae is dan zo’n 3 weken oud en doet het vanaf haar start al heel goed.
Ook grote broer Thijs is erbij, wat gezellig! De wens is om ook foto’s te hebben van hen met hun vieren, het complete gezin. Ook mag Kae die dag in bad en maken we foto’s van flink wat knuffel-momentjes. Thijs is nog klein, maar zo mooi om te zien hoe hij ‘zusje’ noemt en in de gaten houdt. Kae op haar beurt laat haar beste kant zien en laat alles heel ontspannen gebeuren. Sarella en Myrthe, alle geluk met jullie kindjes, hopelijk mag Kae snel mee naar huis!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.