Justin prematuur geboren na 33 weken en 5 dagen, Jeroen Boschziekenhuis

Justin

Justin prematuur geboren na 33 weken en 5 dagen, Jeroen Boschziekenhuis
Van de fotograaf:
Een pure reportage, daar word ik zo blij van. En het blijft prachtig en waardevol werk.

Tessa ving mij op in de centrale hal in het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Samen liepen we naar de kamer, waar Justin lekker in zijn bedje lag. Jaidy, de grote zus, was er ook bij en had veel zin om de baby te weer te zien. Samen gingen ze Justin uitkleden en wegen. Alles zag er goed uit en het was tijd om in bad te gaan. Dat vond Jaidy ook leuk en wilde graag helpen. Enthousiast spetterde ze met het water. Tussendoor fotografeerde ik de momenten.

Het duurde allemaal iets langer dan normaal en daar was Justin het niet zo mee eens. Hij had honger! Tessa ging lekker op het bed zitten met Justin in haar armen. Jaidy had inmiddels een ballon gevonden en liep vrolijk door de kamer. Rob kroop lekker tegen Tessa aan. Even later kwam Jaidy er nog bij zitten en gaf Justin een kusje. Wat een fijn gezinnetje. En zo mooi hoe ze daar zaten!

Dankjewel Tessa en Rob, dat jullie mij zo dichtbij lieten komen. Geniet van jullie prachtige gezinnetje

————————–

Van de ouders:
Ik was inmiddels 33,5 week zwanger. En na 3 weken achter elkaar een flinke buikgriep te hebben. En een lichaam dat alle signalen gaf dat het eigenlijk genoeg was met werken besloot ik op zondag 12 maart m’n collega’s en klantjes in te lichten dat ik toch eerder wilde stoppen met werken dan met 36 weken. Diezelfde avond nog kreeg ik steeds meer buikpijn en begin van de nacht bloedverlies. Ik besloot de verloskundige te bellen en die was er snel. Ik werd meteen naar het ziekenhuis gestuurd.

Justin is om 6.54 geboren en ademende gelukkig wel meteen zelf en woog 2345 gram. Die uren en dagen daar word je geleefd. Maar ik volgde jullie pagina al enkele jaren. En heb geen seconde getwijfeld om me zelf niet aan te melden. Zo worden deze minder leuke dagen van de kraam tijd toch nog op een mooie manier vast gelegd. Sharon heeft onze foto’s gemaakt. Wij voelde ons erg op ons gemak. Ze wist mooie ideeën om foto’s te maken. Ook onze dochter kon goed mee op de foto worden gezet. Onze eerste familie foto heeft Sharon van ons kunnen maken.

Wij willen jullie bedanken voor de tijd en het mooie moment. Naar bijna 3 weken ziekenhuis zijn wij inmiddels thuis en het gaat heel erg goed.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.