Jurre

In verwachting! Wat zijn we dankbaar!
We hadden regelmatig controle vanwege de diabetes van mama. Alles ging voorspoedig en wat een geluk, zo konden we je extra vaak zien!!

Met de 20 weken echo kwam de omslag. Je hoofdje en je ledematen bleken achter te lopen in groei. Waarom? Een vruchtwaterpunctie volgde om te kijken of er iets met je aan de hand was. Gelukkig konden we in de 24e week opgelucht ademhalen toen ze niks hadden gevonden en konden we weer vooruit dromen.

In de 26e week bleek je algehele groei af te nemen door een niet goed werkende placenta. We kwamen onder controle in Nijmegen en al vrij snel ging dit over in een ziekenhuisopname. Een longrijpingskuur volgde en ze hoopten dat we de 28e week zouden halen..

Maar wat ben jij een kanjer! Je overtrof alle verwachtingen en we hebben het nog weten te rekken tot de 34e week, waarin jij werd geboren middels een keizersnede met een gewicht van 1580 gram! Na je geboorte maak je goede stappen en geef je ons vertrouwen voor de toekomst.

Het blijft een wonder!

Veel liefs je papa en mama,
Martijn & Lianne

* We zijn dankbaar dat Earlybirds zoveel moeite heeft gedaan om onze ziekenhuisperiode af te sluiten met een mooie fotoshoot.
Ook een dank aan alle mensen die in deze periode voor ons hebben gezorgd of ons hebben opgebeurd.

 

1 antwoord
  1. Marijke te Poele
    Marijke te Poele zegt:

    Hoi Lianne en Martijn,

    Wat een verhaal zeg! En wel een met een goede afloop. Ik wens jullie heel veel geluk, samen met jullie stoere man Jurre.

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.