Juliet prematuur geboren met 36- weken, Zaans Medisch Centrum

Juliet


Juliet prematuur geboren met 36- weken, Zaans Medisch Centrum

Nieky:

Eind April mocht ik Juliet en haar ouders fotograferen in het Zaans Medisch Centrum. Eenmaal aangekomen in het ziekenhuis werd ik opgehaald door papa en kwamen we onderweg mama nog tegen. Ze was nog snel even een schoon en bijpassend mutsje gaan halen voor hun prachtige dochtertje. Aangekomen in de kamer lag Juliet daar heerlijk te slapen in haar wiegje samen met haar roze konijn.

Juliet is geboren met bijna 36 weken, maar was te klein doordat de placenta waarschijnlijk niet goed gefunctioneerd heeft. Ook waren er complicaties bij mama waardoor er besloten is Juliet eerder te halen. Een pittige start voor het hele gezin, maar Juliet deed het super en groeide gestaag.

Ik vond het heel bijzonder om wat voor dit jonge gezinnetje te kunnen betekenen door middel van een fotoreportage. Het maakte mij heel blij te horen dat ze al snel na de reportage naar huis mochten en de foto’s heel graag wilde gebruiken voor een Moederdag cadeau. Ik wens jullie heel veel geluk en liefde toe en bedankt dat ik dit voor jullie kon betekenen!
Liefs,
Nieky

————————

Berichtje van ouders:

Het was heel leuk om samen met Nieky foto’s te maken van onze kleine Juliet en om de periode in het Zaans Medisch Centrum op deze manier vast te kunnen leggen. Fijn om even te kunnen ontsnappen aan de werkelijkheid en op een positieve manier bezig te zijn met de geboorte van onze lieve dochter.

Hiermee hebben we een mooi aandenken aan de moeilijke maar vooral ook bijzondere periode in het ziekenhuis. En als we hierover later aan Juliet vertellen, kunnen we ons verhaal mooi illustreren met deze foto’s. Nieky, ontzettend bedankt hiervoor, wat een mooi initiatief!
Groetjes Justin & Kristine

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.