Julia en Mae prematuur geboren

Julia en Mae

Julia en Mae prematuur geboren

Van de fotograaf:

Lieve Evy, Maik, Julia en Mae, het was een feestje om jullie te fotograferen. Zoveel warmte en genieten na deze heftige tijd. Wat hebben de meisjes het goed gedaan! Dat zal jullie zeker mee op de been hebben gehouden. Heel veel geluk en gezondheid voor jullie en wat ongelooflijk fijn dat jullie nu samen thuis zijn!

Lieve groet en een knuffeltje voor de dametjes, Mieke.

Van de ouders:

Op 30 juni 2021 zijn wij trotse papa en mama geworden van Julia & Mae, geboren met 27 weken en 4 dagen.
Na een hele rustige en fijne zwangerschap, werden wij dan ook enorm verrast dat de meisjes het blijkbaar tijd vonden om de wereld te ontdekken. In het Jeroen Bosch ziekenhuis zijn ze niet gespecialiseerd in kinderen met die termijn, dus werden we in Amsterdam opgenomen. Hier zijn de kinderen met een spoedkeizersnede geboren en opgenomen op de intensive care.

In deze spannende en onzekere periode zijn wij in het Ronald McDonald huis verbleven. Wat was het fijn om een tijdelijk thuis te hebben waar herkenning en erkenning was van andere ouders, maar ook van alle vrijwilligers die we daar hebben leren kennen.

Een huis dat volledig op de inzet van vrijwilligers draait, mensen die er dag en nacht voor ouders en kinderen zijn. Maar daar stopt de inzet van vrijwilligers niet, want na drie weken (de meiden zijn dan 30 weken en 2 dagen) mochten we eindelijk dichter naar huis en kwamen we weer terug in het Jeroen Bosch ziekenhuis. Ook daar werden we omringd door lieve vrijwilligers die van alles voor onze meiden deden. Dekentjes, inktvisjes en early birdjes werden gebreid en gehaakt. Ook konden we ons via Stichting Earlybirds aanmelden voor een fotoreportage om de periode in het ziekenhuis vast te leggen.

Mieke heeft voor ons deze dagelijkse zorg in het ziekenhuis vastgelegd. De meiden hebben op het moment van de reportage al een enorme weg afgelegd en stappen gemaakt. Die dag is voor ons dan ook een hele fijne herinnering geworden.

We hebben met Mieke terug kunnen blikken op de intensieve periode waarbij ze aan allerlei apparatuur en draden lagen tot het moment dat ze alleen nog maar een sonde nodig hadden. Mieke heeft onze trots en het geluk wat we voelen voor onze meiden zo mooi weten te vangen in de foto’s.

Met heel veel dankbaarheid en vol bewondering kijken we terug op deze intensieve periode en de rol die álle vrijwilligers daarin hebben gehad, dankjewel! Na negen weken ziekenhuis mochten Mae & Julia met ons mee naar huis en daar zetten wij de liefde gewoon nog even voort!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.