Julia

Van de ouders
Bij 33 + 3 wordt Julia geboren, een klein pittig meisje die het, met een klein beetje ondersteuning, ontzettend goed doet.

Maar voordat ze met een keizersnede ter wereld kon komen, heeft mama heel wat weekjes keihard moeten vechten. Er is namelijk in week 29 vastgesteld dat mama pre-eclampsie heeft.

Mama voelt zich op dit moment nog prima, echter was dat maar van korte duur. Na een aantal dagen in Assen te hebben gelegen, en de kans steeds groter werd dat Julia voor 32 week ter wereld zou moeten komen, word mama overgeplaatst naar het UMCG in Groningen.

Na een paar keer een behoorlijke dip te hebben gehad, en de neonatologie afdeling in Groningen inmiddels geen plek meer had, mocht ze vroegtijdig komen, is er besloten om mama opnieuw over te plaatsen.

Er werd verteld dat we naar het WKZ in Utrecht zouden gaan. Hier hebben papa en mama meer dan twee weken in een bubbel geleefd. Inmiddels hier wel de 32 week kunnen halen, dus goed nieuws: terug naar Assen.

Na 1,5 week in Assen te hebben gelegen en de gezondheid van mama dusdanig verslechterde, is er uiteindelijk besloten om Julia te gaan halen.

Je deed en doet het fantastisch, kon al heel snel zonder ondersteuning en weegt na 2,5 week alweer 2204 gram. (1825 geboortegewicht).

Julia; je oogjes doen ons beseffen dat het eindelijk allemaal de moeite waard is geweest. Want dat is wat ons constant verteld werd, maar waar wij nog heel ver weg van waren.

2 antwoorden
 1. Prema
  Prema zegt:

  Lieve Mama en Papa!
  Allereerst gefeliciteerd met jullie prachtige meisje!
  Heel veel sterkte en beterschap aan mama!
  Hopelijk kan je ondanks alles genieten van jullie wondertje!

  lieve groet,

  Beantwoorden
  • Janco
   Janco zegt:

   Bedankt voor je lieve bericht!

   Julia doet het fantastisch en we zijn, ondanks alles, dankbaar dat we bijna 7 week eerder van haar hebben kunnen genieten.

   Na deze achtbaan gaat het met mama gelukkig ook stukken beter!

   Groetjes Janco
   ( een trotse partner/papa;) )

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.