Jonathan prematuur geboren met 33 weken en 5 dagen, Groene Hart ziekenhuis Gouda, sondevoeding

Jonathan

Jonathan prematuur geboren met 33 weken en 5 dagen, Groene Hart ziekenhuis Gouda, sondevoeding
De fotograaf:

Maak kennis met Jonathan! Deze dappere knul is geboren met 33 weken en 5 dagen. En een echte vechter. Ik mocht hem en zijn moeder Gerrinda ontmoeten op maandag 17 juli. In het Groene Hart ziekenhuis in Gouda. Helaas kon papa niet bij de reportage aanwezig zijn.

Tijdens de reportage wordt Jonathan verzorgd, krijgt hij een flesje, en wordt er heerlijk geknuffeld met de kleine man. Wat een heerlijk ontspannen shoot. Gerrinda geeft van te voren aan dat ze best wel een beetje zenuwachtig is voor de reportage, maar na wat gezellig gekletst te hebben, is daar niets meer van te merken. Gerrinda verzorgt Jonathan, en ondertussen leg ik alle mooie momenten vast. Want de liefde tussen mama en zoon straalt er vanaf. Ondertussen is Jonathan al heerlijk thuis bij zijn papa en mama, en hij doet het enorm goed. Wat fijn!

Gerrinda en Bert, wat hebben jullie een prachtige zoon. Geniet ervan! Ik vond het enorm bijzonder om deze momenten voor jullie vast te mogen leggen. Veel geluk in de toekomst.

Lieve Jonathan, je hebt iedereen laten schrikken met je vroeggeboorte en je pittige start, maar wat doe je het goed. Groei maar gezond groter kleine man!

Liefs,
Angela

——————

De ouders van Jonathan:

Op maandag 17 juli kwam Angela bij ons fotograferen. Kort voordat ze kwam had Jonathan zelf zijn sonde er al zo ver uitgetrokken, dat er besloten werd om hem niet meer terug te plaatsen. Hij wilde vast op de foto zonder sonde! Nu zien we alleen rode streepjes op zijn wangetje van de pleisters. Maar dit is precies zoals wij hem ook al een beetje hebben leren kennen, een klein vechtersbaasje! Heel dapper en vanaf het begin doet hij al zo zijn best.

Een onverwacht begin was dat, 6 weken en 2 dagen te vroeg. En daarna is Jonathan nog ziek geweest. Maar toen het beter met hem ging, deed hij het dan ook ontzettend goed!

We keken uit naar de fotoshoot en het was ook erg geslaagd! Jonathan kreeg eerst zijn flesje, die hij heerlijk op dronk. Daarna is Jonathan lekker uitgebreid in bad gegaan. Lekker op ons gemakje hebben we alles gedaan. Waar hij dit een eerdere keer helemaal niks vond, heeft hij er nu van genoten. Lekker ontspannen lag hij in het water. Aan het eind nog even lekker knuffelen en weer terug de wieg in. Jonathan, je hebt het zo goed gedaan!

Angela, het was echt ontzettend waardevol om dit te doen en deze foto’s te hebben. En het was zo ontspannen met je! Toen je zei dat je al 200 foto’s had gemaakt, was ik echt verbaasd. Dit had ik totaal niet doorgehad! Één van je foto’s hebben we gekozen voor het geboortekaartje, echt heel mooi! Bedankt!
Lieve groetjes van Bert, Gerrinda en Jonathan.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.