Jolie en Romee

Op 16 februari mocht ik langs om de tweeling, Jolie en Romee met hun ouders vast te leggen in het St. Antonius ziekenhuis in Utrecht.

De tweeling is geboren op 26 januari met een zwangerschapsduur van 33 weken. De bevalling kondigde zich redelijk onverwachts aan. Hun moeder kreeg wat bloedverlies en ze werd doorgestuurd naar het ziekenhuis, hier bleek een opname nodig. Na 2 dagen longrijping en weeënremmers zette de bevalling toch door, maar er bleek geen plek in het Antonius ziekenhuis te zijn voor de meiden als ze geboren werden. Met spoed zijn de ouders naar Leiderdorp gegaan en daar zijn de meiden met de keizersnede gehaald, omdat ze beiden in stuit lagen. Afgelopen week mochten Jolie en Romee alsnog verhuizen naar Utrecht en hebben ze met hun ouders een eigen fijne kamer.

De meiden deden het al snel goed en Jolie is op de dag dat ik kom officieel ontslagen. Omdat Romee nog gemonitord wordt en nog een sonde heeft, blijven ze nog even in het ziekenhuis. Maar de weg naar huis zal in ieder geval niet lang meer duren.

Het was weer heel fijn en bijzonder om ouders blij te mogen maken met een fotoreportage. Zelf moest ik wel een stukje verder rijden, omdat ze eigenlijk nu onder een ander regio vallen, maar het was het meer dan waard. En zeker omdat ik tijdens en na afloop weer vele dankbare woorden mocht ontvangen.

Ik wens de ouders, de grote broers, Jolie en Romee alle geluk van de wereld!

Liefs Eveline

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.