Joey

JoeyBLOG TEMPLATE JoeyWklein

 

Op een rustige zondagochtend reed ik naar het Zaans Medisch Centrum om daar Joey te fotograferen. Ik trof een prachtig mannetje met heerlijk bolle wangen!

Joey is na een zwangerschap van 27 weken geboren op 1 augustus en heeft de eerste drie maanden van zijn leven in drie verschillende ziekenhuizen doorgebracht. Moeder had placenta praevia, waardoor zij gedurende haar zwangerschap meerdere keren in het ziekenhuis belandde. Elke keer kon ze na drie dagen gelukkig weer naar huis. De laatste keer dat ze werd opgenomen moest Joey echter met een spoedkeizersnede ter wereld worden gebracht.

Het mannetje had een slechte start: direct na zijn geboorte moest hij drie keer gereanimeerd worden en kreeg hij ook nog eens twee klaplongetjes, waarvoor hij later twee longdrains kreeg. Een heftige en zware tijd dus voor Joey en zijn ouders.

Gelukkig gaat het nu naar omstandigheden goed met Joey! Door een flinke verkoudheid maakte hij de laatste week net wat minder stapjes vooruit, maar zodra hij geen sondevoeding meer nodig heeft, mag hij lekker met zijn liefdevolle en positieve ouders mee naar huis!

Veel geluk Paulien, Erik en Joey!

Groetjes, Hanna Heijt.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.