Job prematuur geboren met 34 weken, ZGT, flesvoeding, badderen

Job

Job prematuur geboren met 34 weken, ZGT, flesvoeding, badderen

Van de fotograaf

Op zondag 29 september mocht ik naar het ZGT om de reportage van Job te verzorgen. Het was een hele donkere dag en terwijl ik naar het ziekenhuis reed viel het met bakken uit de lucht. Iets voor 9 meldde ik mij aan de balie en even later kwam Lotte mij al ophalen. Samen liepen we naar de kamer waar Han en natuurlijk Job waren.

Job werd geboren met 34 weken. Er was helemaal niks wat de vroege bevalling aan leek te kondigen. Het gebeurde gewoon allemaal en voordat ze het wisten hadden ze dit kleine, mooie mannetje in hun handen. Al vanaf het begin af aan deed Job het super goed! Ze vertelden me al dat ze het vermoeden hadden dat ze de dag na de reportage misschien naar huis zouden mogen gaan. Na twee weken in het ziekenhuis waren ze hier ook echt aan toe!

Job lag heerlijk op zijn buik te slapen toen ik binnen kwam en heel voorzichtig werd hij wakker gemaakt. Hij mocht eerst heerlijk genieten van een badje. Dat was meer dan zichtbaar! Het ene na het andere gaapje volgde elkaar op. Wat was dit ontspannend! Na het badje mocht papa hem de fles geven en samen op het bed kreeg Job van beide ouders veel liefde en knuffels. Vol trots keken en genoten ze van hun prachtige zoon! Hij had deze keer iets meer in het flesje dan normaal, maar het ging bijna helemaal op!

Nadat het flesje zo goed als leeg was kreeg ik meerdere prachtige lachjes te zien. Wat een tevreden mannetje en wat een liefde tijdens deze reportage! Ik sloot het af met nog wat foto’s samen en een paar alleen in zijn bedje. Daarna kwam de arts binnen om te vertellen dat ze inderdaad de dag erna fijn naar huis mochten! Wat een mooi eind. Ze zijn natuurlijk heel erg blij dat ze naar huis mogen en dat de reportage nog gemaakt kon worden.

Lieve Lotte en Han! Wat een prachtig mooi kereltje hebben jullie! Ondertussen lekker thuis waar jullie optimaal kunnen genieten van elkaar. Veel geluk, liefde en gezondheid gewenst!

Liefs Jaleesa

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.