Jins prematuur geboren met 32 weken en 3 dagen, couveuse, sonde, MMC

Jins

Jins prematuur geboren met 32 weken en 3 dagen, couveuse, sonde, MMC

 
Wij dachten nog 2,5 week te werken, alles netjes af te ronden… dan een weekje vakantie rond de feestdagen om alles thuis af te maken en dan in januari rustig verlof tot jij je (misschien wel iets eerder dan) 31 januari zou melden. Niets was minder waar; op 9 december, amper Sinterklaas geweest, besloot jij dat het tijd was om te komen. Een beetje geschrokken, maar tegelijkertijd zo blij om jou voor het eerst te zien, moesten wij ineens wennen aan onze status als ‘papa en mama’.

We zijn natuurlijk supertrots op onze mooie dochter JINS, maar de start is toch iets anders dan dat we ons hadden voorgesteld. Behalve dat alles ‘ineens’ klaar moest zijn, betekende deze termijn ook in het ziekenhuis blijven…. Iedereen is hier superlief en zorgzaam en jij doet het zo goed! Alweer van de couveuse naar het bedje, van het infuus af, naar één kruik (en daarna alleen ‘s nachts) en al oefenen om zelf te drinken! Ondanks dat alles heel goed gaat, is het soms voor papa en mama toch een beetje hectisch terwijl we ook van alle mooie momenten moeten genieten.

Daarom zijn we heel blij dat Margo van Stichting Earlybirds voor de kerstdagen nog langs kon komen om deze momenten prachtig vast te leggen d.m.v. foto’s! Hoewel we soms zouden willen dat alles ‘normaal’ zou zijn, is al deze tijd ook een enorme bonus omdat we 2019 al afsluiten met volop genieten van onze mooie kleine meid Jins in plaats van vol verwachting uitkijken naar 2020!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.