Jesse

Jesse

 

Op 4 februari ben ik naar het Reinier de Graaf Gasthuis in Delft afgereisd om de lieve Jesse vast te leggen die op 31 december 2014 werd geboren na een zwangerschapsduur van 29 weken. Mama Naomi had zware zwangerschapsvergiftiging dus de kleine man moest gehaald worden. Toen ik binnenkwam voelde je de rustige en ontspannen sfeer die er hing en zag ik dat de twee mama’s net met de verzorging bezig waren van Jesse. Na het voorstellen ging ik gelijk aan de slag om mooie foto’s te maken. Mama Elke vertelde dat ze 2x per dag mogen buidelen. ’s Ochtends buidelde Naomi met Jesse, en ’s middags was het de beurt aan Elke.

De kersverse mama’s genoten duidelijk van hun kleine man en Jesse liet het allemaal maar gebeuren. Tijdens de hele reportage heeft ie af en toe zijn oogjes een beetje open gehad en verder bleef die lekker doorslapen. Wat een tevreden mannetje! Heerlijk om te zien hoe de mama’s vol trots en liefde van hun gezinnetje genoten.

Lieve Elke en Naomi, bedankt voor jullie vertrouwen en ik wens jullie heel veel geluk in de toekomst! Geniet van jullie mooie gezin!

Groetjes, Rianne.

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.