Jesse prematuur geboren met 33 weken, Medisch Spectrum Twente

Jesse

Jesse prematuur geboren met 33 weken, Medisch Spectrum Twente

Wat leuk, ik werd weer gevraagd om voor de Stichting Earlybirds op pad te gaan! Deze keer naar de kleine Jesse, die met 33 weken is geboren in het Medisch Spectrum Twente in Enschede.

Het was een prachtige ijskoude dag met lekker veel zon, blauwe lucht en goed nieuws toen ik aankwam bij Larissa en Gino. Jesse ging supergoed, was helemaal vrij van alle slangetjes en mocht naar alle waarschijnlijkheid de volgende dag al naar huis! Superleuk en spannend voor zijn ouders en grote broer Jayden!

Tijdens de fotosessie hebben ze Jesse lekker in bad gedaan, mooie kleertjes uitgezocht voor de foto’s en de fles gegeven. Jayden is een trotse grote broer en wilde natuurlijk graag helpen met alles. Ook hij was te vroeg geboren en Larissa liet mij nog heel trots de Earlybirds foto’s van toen zien, waar ze erg blij mee waren en ook nu weer waren ze erg dankbaar voor deze fotosessie! Mooi om dit voor mensen te kunnen doen in een bijzondere periode in hun leven! Heel veel geluk aan jullie allevier!

Lees hieronder de reacties van de ouders van Jesse:

Wauw wat een prachtige foto’s. Wij vonden het erg leuk dat je er was, voelden ons erg op ons gemak, en je was erg lief ook voor ons andere kindje. Vonden het ontzettend prettig dat je hem er ook zo bij betrok. Wij zijn nu heerlijk thuis aan het verder genieten van de kleine man. Nogmaals super bedankt voor deze goeie ervaring!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.