Jess prematuur geboren met 33 weken, Laurentius ziekenhuis, couveuse, flesvoeding, sonde, longrijping

Jess


Jess prematuur geboren met 33 weken, Laurentius ziekenhuis, couveuse, flesvoeding, sonde, longrijping

Van de fotografe:

Op 5 juli 2018 mocht ik weer op pad voor Stichting Earlybirds. Deze keer van Jess, in het Laurentius ziekenhuis te Roermond.

Papa wachtte me al op bij de hoofdingang, hij straalde van oor tot oor. Bij binnenkomst lag Jess nog lekker te slapen. Wat een mooi meisje! Mama vertelde dat het super goed met Jess gaat. Was net onder de blauwe lamp vandaan, en hoefde dus niet meer in de couveuse. Lekker in het warmtebedje. En daar genoot Jess zichtbaar van.

Tijdens mijn bezoekje werd Jess gewassen, en kreeg ze het flesje, en ze had maar liefst 9cc zelf gedronken. Toppertje! Jess groei maar goed, zodat je snel met papa en mama mee naar huis mag.

—————–

Mama van Jess:

Mijn verlof was net 1 dag ingegaan. Ik had wat buikpijn. Daarop toch maar naar het ziekenhuis. Daar kreeg ik medicijnen voor de longrijping van Jess. Er werd geprobeerd de weeën te stoppen. Ik ben gaan slapen….. en dan plotseling voelde ik iets knappen, en binnen no time was Jess geboren. Een stort bevalling. Geboren met 33 weken en 1910 gram. Een ieniemienie mensje Gelukkig heeft Jess het van het begin af aan goed gedaan. Het is een tevreden meisje en we zijn super blij en mega trots.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.