Jens prematuur geboren met 33 weken en 6 dagen, couveuse

Jens

Jens prematuur geboren met 33 weken en 6 dagen, couveuse

Op vijf januari besloot onze zoon Jens dat het tijd was op de wereld te komen. Met 33 weken en 6 dagen was dit nog niet de bedoeling. Omdat de 34 weken grens bijna was bereikt besloot de arts geen medicijnen te geven om de weeën te remmen. Als de baby wilde komen mocht dit gebeuren. Op 6 januari om 7:00 uur werd Jens geboren. De bevalling verliep goed en Jens deed het vanaf het begin goed. Een half uurtje na de bevalling moest Jens naar de couveuse-afdeling.

De dag voor de geboorte hadden we een rondleiding gekregen op de afdeling zodat konden zien wat ons te wachten stond. Alleen je kunt je hier niet op voorbereiden. Al die slangetjes en snoertjes aan je kindje zijn geen fijn gezicht. Gelukkig deed Jens het heel goed en mocht hij na een dag al van de beademing. Zo ging elke dag een van de snoertjes weg.

Hij heeft twee en een halve week in het ziekenhuis gelegen en mocht op 24 januari mee naar huis. Paula van de stichting Earlybirds heeft deze speciale dag vastgelegd. Zo konden we deze zware periode van heen en weer reizen naar het ziekenhuis afsluiten met een prachtige fotoshoot. Het was een hele fijne en rustige sessie en het zijn prachtige foto’s geworden. We willen Paula bedanken voor het vastleggen van deze bijzondere periode.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.