Jax

jax

Kleine Jax werd totaal onverwachts geboren met 28 weken en 4 dagen, op de dag dat de vliezen braken. Weeën remmers hielpen helaas niet. Na 2 weken in een academisch ziekenhuis gelegen te hebben, mocht hij worden overgeplaatst naar een ziekenhuis in de woonplaats van zijn ouders. Op de dag dat hij werd gefotografeerd was hij precies 1 maand oud. Naar omstandigheden gaat het best goed met hem en is ook de mijlpaal van 2 kg behaald. Yeah!!

Jax heeft ook nog een half broertje en –zusje, die hem ook al bewonderd hebben en uiteraard super trots zijn!

Lieve papa en mama geniet van jullie dappere ventje en hopelijk gaan de weken snel voorbij tot jullie hem lekker mee naar huis mogen nemen!

Liefs Linda
Verhaaltje van de ouders:

4 december 2015 in de ochtend was ik op bezoek bij mijn zus en onverwachts braken mijn vliezen. Terwijl je pas verwacht werd op 22 februari 2016!

Om 13.00 lag ik in het Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ) in Utrecht en kreeg ik allerlei medicijnen waaronder weeën remmers. Ook papa arriveerde rond 14.00 uur in het ziekenhuis.
Helaas werden de weeën alleen maar heftiger en heftiger en had ik al snel volledige ontsluiting.
Om 18.56 werd je geboren, lieve Jax! Je was 40 centimeter en 1500 gram!
Al heel snel ademde je zelfstandig, wat zijn we trots op jou!!!
Na 2 weken op de NICU te hebben gelegen in het WKZ werd je met de ambulance naar de high care van het Rijnstate ziekenhuis in Arnhem vervoerd, dichter bij papa en mama.

Je doet het ontzettend goed en je bent heel sterk! Je moet nog een aantal weken in het ziekenhuis blijven om groter en sterker te worden. En daarna lekker mee naar huis! We kunnen niet wachten!

Xxx papa en mama

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.