Jasper

14-09-25 collage-Jasper

 

BLOGTEKST:

Vorige week donderdag (25 september) ontmoette ik in de hal van ziekenhuis (Gelderse vallei, Ede) Ilse, de mama van Jasper. Na kort kennis gemaakt te hebben gingen we  naar boven waar Jasper samen met twee andere te vroeg geboren baby’s op een kamertje lag. Jasper is met 34 weken en 1 dag na een fijne zwangerschap geboren maar dat was natuurlijk wel te vroeg. In het begin vergat hij soms te ademen en lag daarvoor aan een zuurstof meter maar dat gaat gelukkig nu helemaal goed. Alleen het zelf drinken moet nog beter gaan, nu wordt hij nog gedeeltelijk gevoed via de zonde. Waarschijnlijk nog een paar dagen en dan kan hij alweer naar huis, lekker bij mama, papa en zijn twee grote zussen (4 en 6 jaar).

Het was vertederend om te zien hoe Jasper kon genieten van het bij zijn moeder liggen, wat een heerlijk en prachtig mannetje!  Dat hij maar snel helemaal zelf kan drinken, naar huis mag, en jullie met z’n vijfjes kunnen genieten, heel veel geluk samen!

Liefs, Rianne

Update 29-9: Inmiddels is Jasper al lekker thuis, van het een op het ander moment dronk hij volledig zelfstandig, wat een topper

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.