Jael prematuur geboren met 24 weken en 5 dagen., ICN, High Care, Sophia kinderziekenhuis

Jael

Jael prematuur geboren met 24 weken en 5 dagen., ICN, High Care, Sophia kinderziekenhuis
Op een donderdagavond begonnen uit het niets de weeën na 23,2 weken zwangerschap. De bevalling hebben we in het ziekenhuis gelukkig nog anderhalve week kunnen uitstellen, waardoor onze dochter toch een kans op een leven heeft gekregen! Jaël is ruim elf weken opgenomen geweest op de ICN. We hebben op deze afdeling ontelbaar veel baby’tjes zien komen en gaan en waren dan ook blij dat Jaël onlangs eindelijk mocht promoveren naar de High Care!

Naarmate de tijd vordert, durven we steeds meer van haar te genieten en om haar te geven. We zijn ontzettend trots op onze lieve, krachtige, kleine meid!

Bedankt Vinanda voor het vastleggen van één van onze vele gelukkige momenten in deze heftige tijd!

Liefs Roy en Katinka

——————–

In het Sophia Kinderziekenhuis mocht ik foto’s maken van een heel mooi, dapper en krachtig meisje; Jaël. Jaël is met 24 weken en 5 dagen geboren en heeft dus echt moeten vechten voor haar kleine leventje.

Jaël heeft tijdens de fotoshoot fijn gebuideld bij papa en bleef de hele tijd heerlijk doorslapen. Het was heel erg mooi om te zien hoe liefdevol en teder er voor dit meisje werd gezorgd door haar lieve ouders.

Beste Roy en Katinka, ik vond het een eer om foto’s van jullie kleine meid te maken. Ik wens jullie het allerbeste toe, dat jullie Jaël maar heel snel bij jullie thuis mogen hebben!

Liefs,
Vinanda

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.