Jack

Jack prematuur geboren na 28 weken

 

“De babykamer was net een dag af, alles stond klaar voor de komst van hun eerste kindje maar het was niet de bedoeling dat hij zich ook meteen aan zou dienen natuurlijk! Jack is heel onverwachts na ruim 28 weken zwangerschap geboren. Gelukkig doet hij het goed en hij was zelfs al – nog niet eens 2 weken oud – overgeplaatst van de IC op het Sophia naar het Maasstad Ziekenhuis. Hij heeft nog wel een beetje extra hulp nodig maar hij groeit goed. Je ziet hem helemaal heerlijk ontspannen als hij op zijn mama’s borst ligt. Genieten.

Lieve M&S, bedankt dat ik een uurtje met jullie mee mocht kijken. Geniet van jullie prachtige zoontje!”

*****
Ik had een hele fijne zwangerschap, het gevoel van echt zwanger zijn was net pas een beetje begonnen. Ik genoot ervan en het mocht van mij nog wel even duren. Helaas dacht mijn lichaam hier anders over.. Met 28 weken en 1 dag werd ik opgenomen in het ziekenhuis. 3 dagen later is ons kleine mannetje met een natuurlijke bevalling geboren. Zijn naam “Jack Dane Oosterlee”, hij woog 1120gram. Nu is hij inmiddels ruim 2weken oud en weegt hij 1355gram. Het is een klein pittig mannetje met een eigen wil maar hij kan gelukkig ook heerlijk zoet slapen. Hij gaat met ups maar ook downs langzaam maar zeker de goede kant op.
Het is een verschrikkelijk spannende en zware tijd voor ons als ouders.. Je leven staat op zijn kop. We zijn daarom heel erg blij met de stichting Earlybirds en deze super lieve fotografe Lieneke die bij ons geweest is om deze prachtige foto’s te schieten. Het geeft ons toch weer even wat extra kracht voor de komende tijd.
Bedankt daarvoor!
 
Liefs,
Marcel, Stephanie en de kleine Jack
3 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.