Isabelle prematuur 34 weken HELLP zwangerschapsvergiftiging

Isabelle

Isabelle

Maandag 6 juni mocht ik naar het Rijnstate ziekenhuis in Arnhem naar een heel klein earlybirdje, genaamd Isabelle. Haar mama Charissa kwam al met 24+5 weken zwangerschap in het ziekenhuis te liggen, maar zij heeft het kunnen rekken, totdat zij zelf te ziek werd door zwangerschapsvergiftiging en HELPP aanvallen. Kleine Isabelle werd met 32 weken geboren via een spoedkeizersnede en was 1058 gram.

Op het moment van fotograferen is Isabelle zo’n drie weekjes jong en 1400 gram. Wat een mooi klein en dapper meisje lag daar in de couveuse. En wat straalden haar papa en mama. Zo trots op hun dochtertje, zoveel liefde!
Eerst maakte ik wat foto’s in de couveuse en daarna werd ze verzorgd. Nadat ze verschoond was mocht zij heerlijk met mama buidelen en wat genoten zij daarvan! Ondertussen kreeg zij haar voeding via de sonde en lag ze er heerlijk tevreden bij. Wat een pracht gezinnetje!

Lieve Casper en Charissa, ik wens jullie heel veel liefde, gezondheid en hele mooie momenten toe met jullie kleine meisje!

Veel liefs Jolanda

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.