Isabelle prematuur geboren met 28 weken en 2 dagen, NICU, Radboud UMC

Isabelle

Isabelle prematuur geboren met 28 weken en 2 dagen, NICU, Radboud UMC
Isabelle. Ons mooie meisje.

Mijn zwangerschap verliep fantastisch. Ik vond het heerlijk om mijn buik te zien groeien en ons meiske te voelen, van de plopjes tot de schopjes, totdat ik 25 weken en 3 dagen zwanger was. Toen bleek dat we de kans liepen dat Isabelle te vroeg geboren zou worden. Uiteindelijk is ze gekomen met 28 weken en 2 dagen. Maar wat een sterke en mooie meid! Ze heeft 2 weken op de NICU gelegen en 4,5 week op de post-IC van het Radboud ziekenhuis, daarna mocht ze naar het Maasziekenhuis in Boxmeer. We hebben geweldige zorg gehad in beide ziekenhuizen en Isabelle heeft het vanaf haar geboorte steeds heel erg goed gedaan.

Via een vriendin hoorden we van de stichting Earlybirds en Rianne heeft ons een hele kostbare herinnering gegeven aan een onzekere, hectische maar ook hele mooie tijd. Dankjewel!

————–

Van de fotograaf:

‘Wat een mooi jong gezin trof ik begin januari in het Radboud UMC. Stralende ouders vol liefde voor hun mooie meisje. Kleine Isabelle, groei maar hard om lekker samen met je papa en mama mee naar huis te gaan, ik wens je een mooie, liefdevolle en gezonde toekomst samen het hen!
Liefs, Rianne’

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.