Indy prematuur geboren met 27 weken en 5 dagen, MMC Veldhoven, NICU, buidelen, sonde

Indy


Indy prematuur geboren met 27 weken en 5 dagen, MMC Veldhoven, NICU, buidelen, sonde

Van de fotograaf:

Ik mocht in het Maxima Medisch Centrum op bezoek bij Indy. Indy is geboren na een zwangerschap van 27 weken en 5 dagen. Toen de weeën begonnen was er geen plek op een NICU in de buurt en kwam mama vanuit Zuid-Holland met de ambulance naar Veldhoven.

Indy was 2 weken oud toen ik langs ging voor de reportage. Wat een mooi en dapper meisje! En wat mooi om te zien hoe papa en mama als een geolied team samenwerkten om haar luiertje te verschonen. Papa was aan de beurt om lekker te buidelen. De blik tussen papa en Indy toen ze op zijn borst werd neergelegd: zo vol liefde en vertrouwen. Dat vond ik een geweldig moment om vast te leggen.

Deze week kreeg ik het berichtje dat Indy groeit als kool en inmiddels overgeplaatst is naar een ziekenhuis dichter bij huis. Groei maar goed, lieve Indy. Ik wens je het allerbeste, samen met je papa en mama.

—————

Van de ouders:

Ver van huis, zijn we met goede zorgen ontvangen in het Maxima Medisch Centrum in Veldhoven. Na een zwangerschap ban 27 weken en 5 dagen is onze kleine Indy geboren. Dapper strijdend, teer en fijn.

Via via zijn we in contact gekomen met Stichting Earlybirds. We hebben meteen een afspraak gemaakt en op 5 september heeft Karin de fotoreportage gemaakt. Heel fijn hoe subtiel Karin op de achtergrond aan het werk was terwijl wij de dagelijkse verzorging konden doen. Ze hield rekening met ons, de omgeving en de situatie.

Lieve Karin en Earlybirds, bedankt voor de prachtige fotoreportage! Een waardevolle herinnering.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.