Imre prematuur geboren met 35 weken, groeiachterstand, keizersnede, sonde,couveuse, borstvoeding, Tjongerschans

Imre

Imre prematuur geboren met 35 weken, groeiachterstand, keizersnede, sonde,couveuse, borstvoeding, Tjongerschans

 
Lieve Imre, wat ben je klein en toch al zo krachtig!

Jouw mama had een redelijk onbezorgde zwangerschap. Jouw mama had de eerste 20 weken last van extreme misselijkheid, maar gelukkig ging dit na 20 weken weg. Helaas bleef bij jou de groei wel achter. Je groeide niet zoals je hoorde te groeien. Met 33 weken werd jouw mama opgenomen in het ziekenhuis van Heerenveen, met volledige bedrust. En met 35 weken is uiteindelijk een keizersnede besloten.

Jij kwam met een gewicht van 1555 gram ter wereld. Maar je deed het eigenlijk best goed! Je had een paar een keer een setje nodig om er actief bij te blijven, maar verder was je al zo krachtig! Je had geen beademing nodig, alleen sonde voeding. Want zelf drinken kost nog wel heel veel energie.

Tijdens de fotoshoot was je 2 weekjes oud en was je gewoon al 1814 gram! Je was zeer vredig en leek alles goed te vinden. Je hebt zelfs bij mama aan de borst gedronken. Je hebt niet veel gedronken, maar dat komt vanzelf. Tijdens de fotoshoot lag je nog in de couveuse, maar die dag erna mocht je in een wiegje.

Lieve Imre en papa & mama van Imre, heel veel geluk met elkaar. Al hoe klein Imre ook is, hij is zo sterk en jullie geven hem zoveel liefde, daar wordt hij vanzelf een groot jongetje van.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.