Iann prematuur geboren met 33 weken en 5 dagen, streptokok, gebroken vliezen, longrijping, Erasmus MC, antibiotica, sondevoeding

Iann

Iann prematuur geboren met 33 weken en 5 dagen, streptokok, gebroken vliezen, longrijping, Erasmus MC, antibiotica, sondevoeding
32 weken : het vluchtkoffertje staat al klaar. Na eerder een prematuur kindje gehad te hebben zou het zomaar eens kunnen dat deze kleine vent net zo eigenwijs is.

33.2 werd ik wakker met het idee dat ik in bed had geplast, vluchtig gaat de gedachte “als het mijn vliezen toch maar niet zijn” door me heen. En jawel hoor, de verloskundige gebeld.. Ga maar meteen naar het ziekenhuis met jou geschiedenis snelle bevallingen.

Ik had een streptokok bij me.. gbs en hierbij mogen de vliezen eigenlijk niet langer dan 24 uur gebroken zijn omdat de kans bestaat dat je je kindje kan besmetten. Maar ook is het belangrijk dat onze kleine vent zijn longrijping krijgt (duurt 48 uur) Overleg met Erasmus Rotterdam en besloten mij antibiotica te geven. Die 48 uur hebben we gehaald en de volgende dag begonnen al wat lichte krampjes.. toen ik wilde gaan slapen kwam de ene wee meteen naar de andere. Gauw mijn man gebeld en die stapte na 20 min binnen.. net op tijd om onze kleine man op te vangen.

Met een fantastische start: Wat zijn we trots en blij.. nu aansterken ventje!!

——————–

Van de fotograaf:

Ik mocht naar de kleine Iann afgelopen zondag. Op de parkeerplaats was het rustig, ik zag een moeder, vader en 2 kleine meisjes uitstappen en wist meteen, dat moeten de papa, mama en zusjes van Iann zijn! Op de parkeerplaats kennis gemaakt en samen zijn we naar Iann gegaan.

Iann had antibiotica, een sonde en lag nog aan de monitor. Eerst even wat foto’s van het gezinnetje gemaakt, wat met 2 kindjes van 1,5 en 3 jaar op een kleine kamer een hele uitdaging is, maar Lexi en Jade deden het goed en al spelenderwijs had ik zo een paar mooie foto’s. De meisjes gingen daarna lekker met papa naar het bos en heb ik nog van mama en Iann foto’s gemaakt. Iann dronk al goed aan de borst. Alle voeding lukte nog niet, maar dat gaat zeker snel goed komen. Toen ik weg ging kreeg ik nog een pakketje met heerlijke dingen mee, zo ontzettend lief!

Mandy, Paul, Lexi ,Jade en Iann, ik wens jullie alle geluk toe en ik hoop dat Iann snel naar huis mag,
Liefs Luzanne

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.