Gwen

GwenOverbeek1Blog

 

Ouders:

Op 15 maart 2016 is geheel onverwachts ons meisje geboren met 29+5 weken.

De hele zwangerschap verliep goed tot dat er die dag ineens weeën kwamen, in het ziekenhuis is nog geprobeerd de weeën te remmen maar dat mocht niet meer baten. Gwen moest geboren worden …!

En zoals wij al snel te horen kregen was dat maar goed ook want ze had een zware infectie en we willen niet weten hoe het dan had kunnen aflopen…..moeder natuur heeft ons geholpen!

We zijn nu ruim 2 weken verder en het gaat goed met Gwen, ze groeit goed en ook krijgt ze geen zuurstof ondersteuning meer!

Wij zijn heel blij met de mooie foto’s die Tineke van Stichting Earlybirdsfotografie van ons meisje heeft gemaakt. Dit zal voor ons altijd een bijzondere herinnering blijven aan deze periode.

We kunnen niet wachten tot ze thuis mag komen, maar daar moeten we nog even geduld voor hebben, Gwen moet nog een poosje verder groeien en bloeien !

Op dit moment ligt ze nog in de couveuse maar als ze het zo goed blijft doen mag Gwen fijn in een wiegje liggen, een mooie volgende stap

Het is een lief en mooi meisje waar wij als ouders en haar 2 grote broers super trots op zijn, en we hopen dat we onze sterke meid snel mee naar huis mogen nemen.

 

Fotograaf:

Een prachtig klein meisje met een flinke bos haar, die haar ouders heeft laten schrikken door haar te vroege komst, maar zich écht van haar sterkste kant laat zien! Na 10 dg WKZ al overgeplaatst naar Nieuwegein en op het moment dat ik voor de reportage kwam ( ze was toen ruim 2 wk) had ze al geen zuurstofondersteuning meer! Ze was wel wat slaperig die middag en liet helaas maar 1 tel een donker oogje zien, maar verraste met een heerlijke eigenwijze pose die ze zelf tijdens het buidelen aannam. Het is een echt kanjertje met een eigen willetje. Ga zo door Gwen en veel geluk samen met je papa en mama en grote broers!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.