Guus

Guus

Ouders;

Zondag 28 februari kregen wij bezoek van Melissa die onze fotoshoot van earlybirds ging doen. Wat was dit verschrikkelijk leuk en vooral bijzonder om te doen aangezien onze kleine man met 32 + 1 geboren is en wat voor mij en mijn man niet makkelijk is gegaan aangezien ik een ernstige vorm van het HELLP syndroom kreeg en zowel ik als onze kleine man Guus in het begin slecht hebben gelegen maar we hebben het gered en hoe!!!

Er zijn die zondag zulke mooie foto’s van ons als gezin gemaakt we hebben er geen woorden voor. Het was zo’n mooie ochtend de tijd vloog. Melissa deed het heel erg leuk het was een ontspannen sfeertje en onze kleine man werkte ook goed mee door goed wakker te zijn.

Melissa ontzettend bedankt dat je dit bijzondere en onvergetelijke moment voor ons heb vast gelegd!!

Liefs Jan Patricia en Guus

 

De fotograaf:

En dan mag je op een mooie zonnige dag kennis maken met de goedlachse Guus en zijn ouders. Een pittig begin voor mama en de kleine man omdat mama werd opgenomen met HELLP syndroom. Guus werd daarom met 32+1 weken geboren. Het ging allemaal niet zonder slag of stoot maar wat doen ze het beide goed! Mama’s herstel gaat voorspoedig en Guus weet nu al de verpleegsters om z’n kleine vinger te winden.

De reportage leverde zoveel mooie foto’s op, de een nog mooier dan de ander! Niet zo moeilijk fotograferen als een gezin zo straalt.

Nog even lieve familie en dan mogen jullie met z’n drieën naar huis! Ik wens jullie alle geluk & liefde voor de toekomst. Geniet van elkaar!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.