Giulian prematuur 30 weken

Giulian

Giulian prematuur 30 weken

Ik mocht bij de kleine Giulian en zijn lieve ouders foto’s maken in het Reinier de Graaf Gasthuis in Delft. De kleine Giulian had toen al ontzettend hard geknokt in zijn korte leventje maar lag toen ik kwam prinsheerlijk in zijn bedje.
Hij was goed gegroeid en het ging al zo goed dat hij de week na de shoot naar huis toe mocht. Nu is hij al weer een paar weekjes heerlijk thuis bij papa en mama en is het echte genieten begonnen.

Ik wens jullie heel veel liefde toe met zijn drietjes

Liefs Christel

**************

8 april 2016, in de ochtend hebben we een 30 weken echo gehad waar alles helemaal perfect was volgens de verloskundige. Een lekker beweeglijk mannetje in mijn buik. Die avond nog naar de zwangerschapsyoga geweest en de nacht erop begon het… Kramp dacht ik. Geen oog dicht gedaan en toch vrijdagochtend vroeg gaan werken in de hoop dat het over zou gaan. Geen idee dat het weeën waren.

Op zaterdag 30 april om 16:50 is ons mannetje geboren na ruim 30 weken zwangerschap. Wat een schrik hadden wij toen we in het ziekenhuis te horen kregen dat ik al zou gaan bevallen. We hebben het allemaal laten gebeuren en belandden in een soort waas. Je doet wat je moet doen zonder dat je daadwerkelijk beseft wat er gebeurd. Jeetje, wat is hij klein maar al echt een mensje. Zo fantastisch toen we voor het eerst mochten buidelen en helpen met de verzorging. Zo af en toe kwamen bij mij de tranen ineens tevoorschijn, langzaam kwam het besef.

Na een aantal spannende dagen (wat voelde als weken) mocht Giulian van het LUMC naar het Reinier de Graaf Gasthuis in Delft. Hier hadden we een eigen kamer en konden we blijven slapen zo vaak we wilden. Wat ging hij hard vooruit. Op een dag mocht hij in bad en een rompertje aan…. Wat een mijlpaal voor ons!

Mijn vriend had mij al snel verteld over Earlybirds… In eerste instantie was ik er denk ik nog niet aan toe. Ik was nog zo onrustig in mijn hoofd. Toen ik eenmaal wist dat het goed zou komen en ik Giulian met sprongen vooruit zag gaan, ben ik toch nog eens gaan kijken op de site van Earlybirds. Ik heb meteen een verzoekje gedaan voor een fotoshoot. Want de momenten in het ziekenhuis kun je zelf nooit zo mooi vastleggen. Ook al was het een hectische tijd, het blijven herinneringen die je altijd bij je zal dragen en later graag wilt delen met je kind.

Al heel snel kon ik een afspraak maken. Spannend, hoe gaat het zijn? We kregen te horen dat we gewoon moesten doen wat we altijd deden. Lekker Giulian in bad doen en verzorgen. Na ongeveer een uur waren er heel wat foto’s gemaakt. Wat waren we benieuwd….

En wat zijn ze gaaf geworden!!! Dit heb ik echt niet willen missen en kan ik alle ouders aanraden waarvan hun kindje te vroeg geboren is. Een prachtige herinnering vastgelegd voor altijd. Zo mooi dat er zoveel vrijwilligers zijn die dit kunnen waarmaken. Uiteraard heb ik meteen al een donatie gedaan. DANK dat jullie dit doen !!

Ondertussen is Giulian al een paar weekjes thuis en wat een kanjer is het! Eindelijk kan het genieten beginnen. Geen onrust over hoe laat we weer naar het ziekenhuis moeten. Heerlijk in je eigen omgeving met je eigen spullen en kleertjes.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.