Gio prematuur geboren met 33 weken en 5 dagen, MKC Bergen op Zoom, zwangerschapsvergiftiging, couveuse, spoedkeizersnede, sonde

Gio

Gio prematuur geboren met 33 weken en 5 dagen, MKC Bergen op Zoom, zwangerschapsvergiftiging, couveuse, spoedkeizersnede, sonde

Van de fotograaf:

Op woensdag 3 oktober ga ik naar het Moeder & Kindcentrum te Bergen op Zoom, waar ik kleine Gio en zijn ouders ga ontmoeten. Een reportage waar we volop getrakteerd werden op een lach van Gio.

Gio werd geboren met 33 weken en 5 dagen. Mama had, naast de zwangerschapsvergiftiging, al even minder gevoel van Gio in haar buik en besloot de verloskundige te bellen, waarop zij voor een echo naar de praktijk ging. De bloeddruk was niet goed en uiteindelijk moest mama in het ziekenhuis verblijven waar het hartje van Gio in de gaten gehouden werd. Zijn hartslag daalde vaak heel snel naar beneden, waarop snel is besloten om de kleine man te halen. In een tijdsbesef van maar een paar uur werd Gio om 00.13 uur geboren, maar maakt het goed.

Tijdens de reportage ging het met zijn temperatuur zo goed, dat hij van de couveuse naar een warmtebedje mocht verhuizen.

Lieve Gio, je hebt de harten van je papa en mama gestolen, maar stiekem ook van mij! Je bent een sterk en dapper kereltje, ik wens je alle goeds en hoop heel gauw naar huis!

Lieve groetjes, Janneke Schoonderwoert

——————————-

Van de ouders:

Op 26 september werden wij, onverwachts veel te vroeg, trotse ouders van ons lieve, stoere zoontje Gio. Gio werd met een spoedkeizersnede ter wereld gebracht.. wat waren we bang en geschrokken. Gelukkig maken we het na de schrik en alle omstandigheden allemaal erg goed. We zijn in goede handen bij het MKC, waar we helaas nog wel een aantal weken zullen verblijven, totdat Gio groot en sterk genoeg is om mee naar huis te mogen. We dachten dan ook dat dit onze eerst volgende ‘feestdag’ was om naar uit te kijken.. Maar toen, werden we verrast met een prachtige fotoshoot door Earlybirds.

Janneke, een geweldige lieve meid met een enorme passie voor fotograferen, kwam bij ons op bezoek om wat prachtige momenten op camera vast te leggen. We hebben dit als een zeer gezellig en waardevol moment ervaren. Echt een lichtpuntje tussendoor. Uiteraard kijken we enorm uit naar de foto’s, die wellicht prachtig zullen zijn. We willen Janneke en Earlybirds dan ook enorm bedanken voor dit geweldige initiatief. Zo bijzonder dat jullie dit doen. Een echte aanrader, we zullen jullie zeker steunen zodat jullie dit voor veel meer papa’s en mama’s kunnen doen!

Liefs

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.