Flint prematuur geboren met 30 weken, buidelen, longrijping, spoedkeizersnede, Lange Land ziekenhuis Zoetermeer

Flint


Flint prematuur geboren met 30 weken, buidelen, longrijping, spoedkeizersnede, Lange Land ziekenhuis Zoetermeer

“Als ik aan kom, zie ik een tevreden kereltje lekker in dromenland. Je broer Billy is er ook en nieuwsgierig kijkt hij over het randje van je wieg. Na het verschonen en wegen komt Billy nog even langs en dan maken we het eerste familieportrait. Billy gaat met opa en oma mee en jij gaat lekker buidelen met mama. Het buidelen en sabbelen aan de borst gaat heel goed. Je bent vast zo al die stappen door, zodat je straks zelf kan drinken bij mama. Je wordt steeds zelfstandiger. Tijdens de shoot kwam zelfs de kinderarts langs om te vertellen dat je van de flow af mag. Kon ik je mooie, bolle wangetjes ook nog fotograferen voor papa en mama.

Met 30 weken kon Flint niet meer wachten, hij wilde zijn grote broer Billy ontmoeten. Nu kan Billy niet wachten tot jij mee naar huis mag. Groei maar goed kleine Flint, dan komt dat moment vast heel gauw!
Liefs, Jacqueline”

——————-

van de ouders:

” ‘s-Nachts werd ik wakker, merkte dat ik erg bloedverlies had, meteen verloskundige gebeld en die heeft meteen een ambulance gebeld. Oma werd gebeld om op Billy te passen. Gelukkig voelde ik Flint nog bewegen! Met hoge spoed in de ambulance onderweg naar Leiden. Eenmaal in Leiden willen ze kijken wat er aan de hand is maar het lukt ze niet om een duidelijk beeld te krijgen, gelukkig is de CTG goed. Voor de zekerheid krijg ik een prik voor de longrijping, maar hopelijk komt hij nog niet, ik ben tenslotte nog maar 30 weken zwanger!

Tijd later, hoop bloed later, verlies ik ineens een bloedprop, even lijkt het erop dat er rust is maar niks blijkt minder, Flint zakt weg en ik ook. Er wordt besloten met spoed een keizersnede te doen. 14 minuten later is Flint daar! Geboren op 25-08-2018 om 06:22 met 1930gram 42,5cm. Super blij, trots en toch ook een beetje verdrietig. Samen gaan wij een groot avontuur tegemoet.”

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.